Nieky'Z Exclusieve handgemaakte sierraden

 Bezoek onze webshop 

Gelukkig zijn in Nederland de meeste honden ‘een lid van de familie’

In onze dierenspeciaalzaak vindt u een groot assortiment aan hondenbenodigdheden. Ons streven is om zoveel mogelijk leuke aparte spulletjes voor u in huis te hebben in zowel luxe als simpele uitvoeringen. En mocht uw artikel er niet bij zitten kunnen wij ook artikelen voor u bestellen, zodat u zo snel mogelijk het door u gewenste artikel alsnog in huis hebt.

Hondenvoeding:

Tevens hebben wij natuurlijk ook een zeer groot assortiment verschillende voedingen voor alle soorten honden. Deze bestaan voornamelijk uit brokken en deels vleesvoeding in de vorm van kuipjes of diepvriesvlees. In ons assortiment bevinden zich ook producten die problemen oplossen en voorkomen. Veel van onze merken zijn Premium of Superpremium voedingen. Deze voedingen zijn bij aanschaf duurder dan de merken uit de supermarkt, maar hebben een veel betere kwaliteit en hebben een positieve uitwerking op de gezondheid van uw hond. Uw hond heeft hier minder van nodig door de zeer complete ingrediënten van het voer. Uw hond hoeft hier dus veel minder van te eten, wat de kosten per dag dus weer verlaagd. Goed om te weten is dat een grootverpakking ook altijd een stuk voordeliger is.

Honden snacks, Honden kussen, Honden accessoires en Apotheek:

Verder hebben wij uiteraard veel voedzame extra's voor uw hond. Dit assortiment bestaat uit zeer veel soorten (beloning) koekjes, botten en snacks voor alle honden. Ook hebben wij vele soorten kauwmaterialen, wat het gebit van uw hond sterk en gezond maakt, maar wat natuurlijk ook een lekkere traktatie is. Als u onze winkel binnenstapt zal het u meteen opvallen dat wij erg veel hondenbenodigdheden hebben. Rekken vol met kussens, kauwmaterialen, speelgoed, koekjes, riemen, lijnen, tuigen, eet- en drinkbakken, spelletjes, auto- en veiligheidsartikelen, handigheidjes voor onderweg, verschillende soorten benches in alle maten, met of zonder bench kussens. Maar ook middelen tegen vlooien, teken, luizen en wormen in verschillende vormen.

Exclusieve honden sieraden Nieky’Z:

Bovendien hebben wij de exclusieve baasje - hond sieradenlijn, halsbanden en riemen van Nieky’Z. Deze worden door de eigenaresse van Black & White zelf ontworpen, gemaakt én exclusief aangeboden in onze winkel en de webshop! Er is dus voor elk wat wils! U komt niet voor niks!

Advies voor uw hond:

Voor iedere hond is het soort voeding wat hij het beste kan eten verschillend. Kom gerust binnen en vraag naar Monique voor een uitgebreid voedingsadvies. Tevens kan zij u advies geven betreffende: De huid en/of de vacht verzorging, of wat het beste middel tegen wormen, vlooien of teken voor uw hond is.


Producten voor uw hond

Openingstijden

De openingstijden van onze
winkel en trimsalon zijn:

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 9.15 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.15 - 17.00 uur

 

Contactgegevens

Black en White Dierenspeciaalzaak
Trimsalon - Nieky'Z exclusieve sieraden

Groeneweg 10-14 – 1381 CM WEESP
telefoon: 0294 - 41 07 92
e-mail: contactpagina

vispas

asiel